Доставка - interfish

Interfish магазин лидер за рибарите в София

BulgarianEnglishItalian
Към съдържанието

Доставка

 ДОСТАВКА
След потвърждение от страна на ИНЕРФИШ ИН КО ЕООД за наличност на поръчаната стока и предплащане ,ако надвишава 105 лева до 5 кг и е за сметка на ПРОДАВАЧА,бива изпратена с куриер на
- Спиди

- Еконт

- в магазина на фирмата на адрес София ул.Цар Симеон 49.

Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане загубване на стоката /при доставката от спедитор.Веднага след предаване на стоката на куриер,ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска,който се прехвърля върху потребителя/клиента.ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за закъснение в случай,че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката,ИНТЕРФИШ ИН КО ЕООД не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока.В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка,изявлението има обвързваща сила.При посочени неверен или сгрешен адрес,лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ,ИНТЕРФИШ ИН КО ЕООД не е обвързана със задължение за изпълнение на поръчката.
При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки,който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу,отказът се счита за неоснователен и КЛИЕНТЪТ дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.В случай,че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок,ИНТЕРФИШ ИН КО ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.Фактура и касов бон се издават след изрично споразумение между страните /ТЪРГОВЕЦ- КЛИЕНТ/.
Ако клиента посочи друга фирма за транспорт,освен тези посочени от нас, то безплатния транспорт отпада.

СРОК НА ДОСТАВКА
Срока на доставка е до 7 работни дни / и в случая след постъпване на паричния превод към нашата фирма вие избирате начина на предплащане-БАНКОВ ПРЕВОД,ПАРИЧЕН ПРЕВОД ЧРЕЗ SPEEDY,ECONT,ако стоката е с безплатен транспорт/.Някои от стоките които са поръчани единствено и само за клиента се изчаква до получаването им, в рамките на определения от производителя срок.

IV. ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

9. Цените, посочени на сайта не включват опаковане и транспортиране .
- Транспортът в рамките на България е 15.00 лева на поръчката ако е под 105лева с наложен платеж чрез упоменатите транспортни фирми,или  по банков път.
- В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.
- Заплащането става чрез :

- Банков превод

- Спиди

- Еконт

/цена на стока плюс транспорт !!

- В магазина на адрес София ул.Цар Симеон 49Назад към съдържанието